2014 m. vasario 4 d., antradienis

Tobulos keptos bulvės

Nusilupame bulves ir apverdame jas 10 min. Apvirtas bulves dedame į kepimo formą, pabarstom pakankamai druskos, pamėtome sviesto gabaliukų (aš dedu šiek tiek daugiau nei ketvirtį pakelio) ir šaunam į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Kepame maždaug pusvalandį. Per tą laiką nusilupame keletą česnako skiltelių, pasiruošiame keletą rozmarino šakelių. Rozmarino lapelius ir česnako skilteles sumaišome su aliejumi.
Traukiame bulves iš orkaitės, imame grūstuvę ir lengvai suspaudžiame, kad bulvės sutrūktų. Dar kartą druskinam ir beriam juodų pipirų. Į skardą sudedame česnako skilteles su rozmarinu ir šaunam atgal į orkaitę dar maždaug pusvalandžiui.
Ir štai rezultatas

Skanaus!!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą